torstai 12. heinäkuuta 2012

Angstia täällä, angstia siellä, angstia jopa asfaltti tiellä :O

Luojan kiitos tänään on perjantai, en olisi kestänyt tätä viikkoa enää yhtään pidempään! Viikon lopun aion nyt ottaa niin lungisti kuin osaan ja keskittyä rauhoittamaan angstangst- mieleni. En tiedä miten tämä koko viikko onkin voinut olla näin pitkä ja tuskainen ja kaikin puolin huono! Vihaan valittajia ja valittamista, mutta koko viikon olen sellainen ollut(annettakoon viikko anteeksi, mutta tämä sää nyt kyllä jäädä tähän viikkoon). Koko viikon on ollut superväsy, tukkoinen ja muutenkin täysin vetämätön viikko. Tuntuu, kuin olisin kulkenut jossain sumuverhossa aivot vajaateholla toimien. Lisänsä henkiseen hajoiluun on tuonut epäkunnossa oleva maha, se on kipeä, sekaisin ja jatkuvassa pinteessä ollut koko viikon(meninkin viikon loppuna sanomaan että mahani on nyt parempi kuin aikoihin!) Teoriassa minulla ei ole stressin aiheita mistä tämä voisi johtua, mutta toisaalta olen sellainen stressaaja että stressaan välillä sitäkin kun stressiä ei ole :/ Kuten rakas ystäväni sanoi *stressin määrä on vakio kohde vain vaihtuu*. Toisaalta tiedän, että minulla on kesäksi liikaa ohjelmaa..Ei yhtäkään hengähdys viikonloppua ja ehkäpä sillä on osansa asiassa L Pitäisi varmaan mennä johonkin meditointi kurssille että oppisin rentoutumaan mutta minkäs teet, stressaaja mikä stressaaja, oma syy oma vika miksi täytyy olla sika, niinkö ala-asteella oli tapana sanoa.
Viikonlopun tavoite onkin siis levähtää, viettää mukavaa aikaa rakkaan kanssa ja ennen kaikkea rentoutua ja saada maha rauhoiteltua. Vinkkejä saa antaa :D Taidan lisätä to do listalleni jooga kurssin syksylle J
PS. Eilen raahasin itseni (ja mieheni) väkisin iltalenkille ja oli muuten historian hirvein lenkki! Meinasi mennä maku koko touhusta, kun ei millään olisi jaksanut, mutta kimpussa oli jotain satakunta paarmaa ja sääskeä, niin oli pakko juosta niin lujaa kuin jaksoi, että olisi mahdollisimman äkkiä kotona turvassa. Ei enää näitä kiitos! Toivotaan että ensi viikko olisi parempi ja nämä masentavat säät loppuisivat ja niin elämä, kuin aurinkokin hymyilisivät kilpaa maanantaina! Hauskaa viikonloppua kaikille rakkaille, kuin myös tuntemattomille!
PPS. Täytyy koittaa illalla tai viikonlopun aikana laitella kuvia kun kävin vähä mekko ostoksilla <3
PPPS. Hauskaa kahvituntiakin kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti